Vastgoedstyling

Vastgoedstyling voor het ‘verkoopklaar’ maken van uw woning

Het klinkt misschien onnodig. Iedereen kan toch een huis inrichten? Toch is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Sterker nog, uit onderzoek is gebleken dat huizen die ‘verkoopklaar’ zijn gemaakt door een vastgoedstylist veel sneller verkopen. En ook nog eens tegen een prijs die gemiddeld hoger ligt dan bij een soortgelijke woning!

Door vastgoedstyling verkoopt u uw woning niet alleen sneller maar ook tegen een hogere verkoopprijs!

 

Neem vrijblijvend contact op
kekstyling
kekstyling

Waarom schakelt u als particulier een vastgoedstylist in?

Ook als particulier is het heel logisch dat u zich, in aanloop naar/ tijdens de verkoop van uw huis, liever bezighoudt met andere zaken. Zie een vastgoedstylist als ondersteuning om het maximale uit de verkoop van uw woning te halen: van het meubileren van leegstaande panden, het (re)stylen van de woning en ja, ook woningfotografie. Een lege of sfeerloze woning trekt nu eenmaal weinig tot geen kijkers en een goede eerste indruk maak je tenslotte maar één keer! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Waarom schakelt u als verkoopmakelaar een vastgoedstylist in?

Het opstellen van de waardebepaling, het organiseren en begeleiden van bezichtigingen, de koopakte en tot slot de sleuteloverdracht: zomaar een aantal onderdelen waar een verkoopmakelaar verantwoordelijk voor is. Het is dan ook heel begrijpelijk dat het geven van verkoopstylingadvies en/of het restylen van woningen geen activiteiten zijn waar het makelaarshart sneller van gaat kloppen. Laat dit daarom over aan een vastgoedstylist!

Vastgoedstyling is mogelijk voor iedere woning: (lege) woningen die nog te koop gezet gaan worden, maar ook voor woningen die al te koop staan.

Wilt u uw opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst zijn? Wanneer er weinig belangstelling voor een woning is, valt er weinig te onderhandelen. Vastgoedstyliste Sjanie van der Spoel is gecertificeerd LNV Vastgoedstyliste en getraind om met een objectieve blik naar de inrichting van een woning te kijken en verbeterpunten aan te geven en/ of zelf te restylen. Hierdoor worden de woningen in uw portefeuille beter gepresenteerd en tegen de best haalbare prijs verkocht. Verkoopstyling verdient zich eenvoudig terug en is financieel veel interessanter dan het verlagen van de vraagprijs. Kortom een win-win situatie! Afhankelijk van de opdracht worden er vaste bedragen gehanteerd: per advies of een standaard uurtarief.

Neem vrijblijvend contact op
Vastgoedstyling trapgat met lijstjes