Over

OVER SJANIE

Op mijn negentiende besloot ik op mijzelf te gaan en oh, wat vond ik het heerlijk om mijn nieuwe woning in te richten en tot in de puntjes te stylen. Achteraf denk ik dat ik op dat moment mijn roeping vond: eindelijk kon ik alles, wat ik in al die home make-over programma’s op televisie zag, toepassen in mijn eigen huis!

Later ben ik nog een aantal keer verhuisd en, keer op keer, werd ik ontzettend blij van het stylen van mijn nieuwe thuis. Steeds vaker ging ik ook aan de slag voor familie of vrienden en kreeg ik de opmerking: “Sjanie, hier móét je wat mee doen!”.

“Met mijn passie voor interieurstyling streef ik naar rust, warmte en een harmonieus interieur“

Mijn man en ik ontmoetten elkaar via het bouwbedrijf waar we toentertijd beiden werkten en toen we gingen samenwonen werd het huis van onder tot boven verbouwd. Ha, alles naar eigen smaak inrichten. Wat een genot!  Uiteindelijk besloot ik het roer om te gooien en de duik in het diepe te nemen: ik startte mijn eigen bedrijf op het gebied van interieurstyling, vastgoedstyling en woningfotografie. Dit was hét moment om voor mezelf te kiezen en mijn droom na te jagen. Kekstyling was een feit!

Inmiddels heb ik mijn certificaat Master LNV Vastgoedstylist behaald, heb ik de vastgoedfotografiecursus van Theo Koeten gevolgd én ben ik aangesloten bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten. Als gecertificeerd vastgoedstylist heb ik een gevarieerde doelgroep en is mijn dienst beschikbaar voor elk budget. Zo is Kekstyling beschikbaar voor de particuliere en zakelijke markt.

Sjanie van der Spoel

“Ik combineer mijn passie, creativiteit en zakelijke instinct voor het creëren van een optimale buitenkans: een succesvolle snelle verkoop van uw woning