Interieurstyling

Interieurstylist

Bij kekstyling kunt u terecht voor advies over o.a. kleurgebruik, type en stijl van meubels, materiaalgebruik, (raam)decoratie en verlichting. Maar, ook voor bouwkundige werkzaamheden of maatwerk mag u contact met mij opnemen! Vervolgens ga ik aan de slag met een realistisch plan om de besproken veranderingen toe te passen. En ben ik er, indien gewenst, om de uitvoerende vakmensen aan te sturen.

Als interieurstylist ga ik oplossingsgericht te werk en ben ik inzetbaar voor het (her)decoreren van bestaande ruimten in iedere woning!

Neem vrijblijvend contact op
kekstyling

U bent toe aan een nieuw interieur, maar weet eigenlijk niet hoe en waar u moet beginnen. Geen probleem!

kekstyling

Wat mag u verwachten van een interieurstylist?

U bent toe aan een nieuw interieur, maar weet eigenlijk niet hoe en waar u moet beginnen. Geen probleem! Graag bespreek ik vrijblijvend met u uw behoeften en wensen. Naar aanleiding hiervan stel ik een passende offerte op. Vervolgens voorzie ik u bij opdracht van mijn advies als interieurstylist en maak ik uw droominterieur evt. visueel met behulp van een sfeervol 3D-ontwerp. Ook kan ik de juiste partijen inschakelen die naadloos aansluiten op- en perfect bijdragen aan het uiteindelijke resultaat dat we voor ogen hebben.

Dus, staat er een verhuizing op de planning, gaat u binnenkort verbouwen óf bent u toe aan een nieuw interieur? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Neem vrijblijvend contact op

Op een persoonlijke, laagdrempelige wijze zorg ik voor een sfeervolle inrichting van woningen, kantoren, winkels of andere ruimten.